Lemmens Bikes & Cars Service

Overbroek 24
6247 EN Gronsveld

E-Mail: info@lbcservice.nl
Whatsapp: 06-12127443

Telefoon: 043-3110227

Onderhoud


Onderhoud aan uw auto of motorfiets is van groot belang om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk probleemloos van uw auto of motorfiets kunt genieten.


Wij nemen onderhoud dan ook erg serieus, bij ons is bijvoorbeeld een kleine beurt dan ook véél meer dan alleen een olie en oliefilter wissel!


Zelfs bij een kleine beurt controleren wij uw voertuig op alle belangrijke slijtagepunten, zoals wielophanging, remmen, banden, etc. Onze bevindingen zullen we ook altijd op de factuur vermelden zodat u in uw eigen administratie altijd heel gemakkelijk de slijtage van bijv uw banden en remmen kunt bijhouden, waardoor u niet snel voor verrassingen zal komen te staan.


Dat is onder andere wat de service en kwaliteit van Lemmens Bikes And Cars Service onderscheid van de rest!


Vakantiecheck
We voeren ook vakantiechecks uit, zodat de belangrijkste punten worden gecontroleerd zodat u met een veilige auto of motorfiets op reis kunt!


Accuservice
Ook kunt u bij ons terecht om uw accu te laten testen. Bij een slechte accu kunnen we u vrijwel direct voorzien van een nieuwe accu, zodat u zonder te wachten direct weer op weg kunt met een goed startende auto!


Putoline smeermiddelen
Voor de motorrijders hebben we de meest gangbare producten van Putoline op voorraad!


Voor een prijsopgave voor een onderhoudsbeurt kan u contact opnemen via telefoon of email, houd daarvoor uw kenteken en km-stand bij de hand zodat we u snel van dienst kunnen zijn.