Lemmens Bikes & Cars Service

Overbroek 24
6247 EN Gronsveld

E-Mail: info@lbcservice.nl
Whatsapp: 06-12127443

Telefoon: 043-3110227

Airco Service


De airco is een onderdeel van de auto wat helaas vaak vergeten word, echter is goed onderhoud van het aircosysteem van de auto van belang voor een goed functioneren ervan. Iedere auto, ongeacht of u de airco gebruikt, verliest 10-15% van de vulling van het koudemiddel per jaar. Hierdoor is het noodzakelijk dat deze eens per 4 jaar opnieuw word voorzien van de juiste hoeveelheid koudemiddel.
 
De airco bied niet alleen een aangename temperatuur in de auto tijdens de zomerdagen, het systeem is ook onmisbaar in de winter tegen beslagen ramen. Dus een goed functionerende airco is niet alleen comfortabel maar draagt ook bij aan uw veiligheid!
 
Dankzij onze moderne aircoservice-apparatuur kunnen wij iedere auto die voorzien is van het koudemiddel R134-a onderhouden. Ook hybdride auto’s die andere soorten olieën nodig hebben in het aircosysteem kunnen wij onderhouden.
 
Ook lekkages kunnen wij opsporen d.m.v. UV-lekdetectie. Voor een kleine meerprijs van 5 euro zullen we UV-contrastvloeistof injecteren in het systeem tijdens het vullen om zo te kunnen zien waar de lekkage van uw aircosysteem zich bevind.
 
Kijk bij tarieven om onze prijzen te zien voor de verschillende mogelijke aircoservices bij Lemmens Bikes And Cars Service.